Contact

Advertenties / Sponsors

Met jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers zijn wij als Honden Wereld een van de snelst groeiende blogs op gebied van Honden informatie.

Hiermee heeft de website een zeer groot bereik binnen de Nederlandse en Belgische honden liefhebbers en biedt u daarmee een uniek platform om uw honden doelgroep te bereiken.

Ambities

Honden Wereld wil doorgroeien naar de website die de meest correcte informatie biedt voor honden eigenaren. De site wordt continu geupdate.

Goede doelen

Ben jij een goed doel in de richting van de honden branche? Wij staan er altijd voor open kosteloos banners te plaatsen om meer aandacht te vestiggen op uw doel.

Waarom advertenties / banners

Doormiddel van advertenties kunnen wij de website blijven update. Zo kunnen wij de vaste kosten betalen om de website in de lucht te houden.

Adverteerders

Wil jij meer naamsbekendheid maken? Adverteren met banners kan op onze website al vanaf €30,- per maand*. Wil jij een actuele brochure met advertentie mogelijkheden? Vul hier rechts van het contact formulier in.

*Banners lopen minimaal 3 maanden

Sponsors

Heb je interesse om sponsor te worden van Honden Wereld? Dit kan bijvoorbeeld door ons te voorzien van nieuwe producten zodat wij deze kunnen testen voor de website. Na het testen zullen wij hier een mooi artikel over schrijven met onze eerlijke mening. Dit is van groot belang voor onze geloofwaardigheid en de lezer de beste informatie mogelijk te geven. Stuur een bericht naar Daan Driessen.

 

Beoordeel dit artikel
[Total: 0 Average: 0]