Leukste hondenspeeltjes

Leukste hondenspeeltjes
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Wat zijn de Leukste hondenspeeltjes in 2021

  1. Kong met de juiste lekkernij gegarandeert vermaak voor je hond
  2. Puzzel is je hond snel verveelt, geef hem een puzzel
  3. Ballen! Stuiteren, rennen, springen alles wat je hond maar leuk vindt
  4. Knuffels iedere hond houd van zachte knuffels
  5. Touwen onmisbaar als je niet wil dat je hond aan je huis begint te kauwen

Eigenaars van huisdieren weten dat een nieuw hondenspeeltje kopen een riskante onderneming is: als het te ingewikkeld is, zullen ze hun belangstelling verliezen, en als het niet sterk genoeg is, zullen ze dat schatje in stukken snijden. Toch is boeiend hondenspeelgoed essentieel om je puppies uit te dagen en ze bezig te houden – en dus is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt.

Gelukkig heeft deze lijst alles wat je nodig hebt om het beste hondenspeelgoed te kopen dat je vierpotige vriend lang zal vermaken. Van interactieve puzzels die de slimheid van je hond testen tot duurzame touwen die een gezond gebit bevorderen.

1. Kong

Dit populaire kauwspeeltje is een klassieker omdat het veilig, duurzaam en leuk is. Vul de binnenkant met honden pindakaas of traktaties om je hond urenlang bezig te houden.

Leukste hondenspeeltjes

2. Puppy Twist ’n Treat

Je pup kan dit speeltje rollen om een traktatie te krijgen – wat betekent dat ze van opwinding zal springen zodra ze ziet dat je het vult. Draai de schroeven strakker of losser om de moeilijkheidsgraad in te stellen.

Leukste hondenspeeltjes

3. Chuckit Ultra Ball

Je kent het wel je hond ziet een bal en is door het dolle heen. Balletjes doen het altijd goed bij honden, wel is het belangrijk dat het een sterk balletje is anders ligt die in de kortste keren in de prullebak.

Leukste hondenspeeltjes

4. Extra sterk bijt speelgoed

Trekken, gooien & afpakken je kan hiermee alles om je hond te vermaken. Dit speeltje is gemaakt van zeer sterk materiaal waardoor het heel moeilijk is om het kapot te krijgen.

Leukste hondenspeeltjes

5. Puzzelen

Een van de beste manieren om je hond langer dan een paar minuten bezig te houden is een uitdagend puzzelspel. Bij dit spel kun je sommige van zijn vakjes op slot doen om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Leukste hondenspeeltjes

6. Kong fluffy speeltjes

Kong maakt ook zachte speeltjes met piepers erin! Deze honden knuffels zijn gemaakt van een extra sterk materiaal, zodat hij niet minder snel kapot gaat.

Leukste hondenspeeltjes

7. Honden frisbee

Als honden frisbee meer zijn ding is, is deze schijf gemaakt voor land en water een leuke toevoeging aan de honden speeltjes. Bijkomend voordeel is dat deze frisbee gemaakt is door Kong die bekend staan om hun sterke speeltjes, lang speelplezier dus!

Heb je een wat jongere hond? Dan kan je beter beginnen met een puppy frisbee van silicone. Jonge honden mogen nog niet teveel rennen. Door hem een silicone frisbee te geven kan die toch alvast wennen aan de frisbee. Vindt die het leuk? Dan kan je de frisbee zachtjes gaan gooien vanaf de 8 maanden.

Leukste hondenspeeltjes
Puppy frisbee blauw

De Puppy frisbee kan je kopen op puppyspeeltje.nl tijdelijk voor €9,95.

8. De onvoorspelbare bal

De ongelijke randen van deze bal doen hem onvoorspelbaar stuiteren, waardoor het een leuker spel wordt. 

Leukste hondenspeeltjes

9. Ballenwerper

De meeste honden houden van apporteren, maar de meeste baasjes hebben niet de arm van een honkbal gooier. Een ballenwerper is ideaal om ervoor te zorgen dat jij de bal zeer ver kan gooien zonder al te veel moeite.

Leukste hondenspeeltjes

10. Een touw

Wie wist dat een goede gebitsverzorging voor je puppy’s zo eenvoudig kon zijn als een potje touwtrekken? Touwen zijn vaak erg sterk en gaan hierdoor lang mee. Let er wel op dat een puppy nog niet te hard mag trekken omdat hij nog aan het groeien is.

Leukste hondenspeeltjes

11. Behendigheids set

Laat je meer gevorderde pup deze hindernisbaan proberen. Zo kan je puppy de hondensport behendigheid aanleren. Voor je het weet doet hij mee aan een grote hondenshow in Nederland!

Leukste hondenspeeltjes

Conclusie

We hopen dat jij een leuk speeltje gevonden hebt voor jou grote vriend! Weet jij nog leuke speeltjes voor een hond die hier niet tussenstaan? Dan kan je ons altijd contacten.

Beoordeel dit artikel
[Total: 103 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test