Autodeken hond

Autodeken hond
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Autodeken voor je hond

De meeste honden rijden graag mee in auto’s, maar dit kan de bekleding van je auto ernstig beschadigen. Autodekens voor honden kunnen geld en tijd besparen om de binnenkant van je auto te reinigen van vuil, puin, vlekken, de nagels van je hond en het haar van je hond tijdens korte of lange ritten.

Een beetje vuil mag dan wel geen probleem zijn, maar het is eigenlijk moeilijk om het haar van huisdieren uit de auto te verwijderen. Hoezen voor de autostoeltjes (ook wel hangmatten genoemd) beschermen niet alleen de binnenkant, maar ze sluiten ook al dat losse haar op. Ze zijn eenvoudig te reinigen en eenvoudig te installeren.

Het koppelen van een autostoelhoes aan een hondenzitje maakt de ultieme voertuigoase van je huisdier comfortabel en veilig en gemakkelijk schoon te maken en te beheren. In de loop der jaren hebben we veel hangmatten voor hondenauto’s getest en beoordeeld om de acht beste autostoelhoezen voor honden op te halen die betaalbaar en kosteneffectief zijn.

Hondendeken auto

Aika met het hondendeken op de achterbank

Mijn ervaring

Na het testen van veel verschillende auto bankhoezen met onze honden, afgezien van de algemene kwaliteit, zijn we deze factoren gaan rangschikken naar de volgende producten:

  • Gemakkelijk in te stellen
  • Zwaarder materiaal en stevigere banden om beweging te voorkomen
  • Duurzaam en waterdicht (voor morsen, krassen, etc.)
  • Goede vulling die comfortabel is voor onze honden.
  • Gemakkelijk te reinigen met een natte doek.

De genoemde hoezen zijn in de zomer en de herfst getest, met 1 hond op de achterbank (onze Aika, kruising Akita & Alaska Malamute). Dit betekent dat er veel haar en vuil uit de poten van de hond komt – niet leuk voor de auto, maar een goede manier om deze honden autodekens te testen.

Essentieel voor een goede bekleding was hoe makkelijk het te installeren was en op zijn plaats te houden na een rit, zonder dat je het hoeft te verstellen. Vulling en comfort voor honden is ook van cruciaal belang, en sommige van de stoelbekledingen bieden hier extra lagen voor. Waterdichtheid is ook heel belangrijk, en dat geldt ook voor de duurzaamheid van honden die erop kunnen krabben of kauwen.

Hondendeken auto 4

Winnaar: Ons eigen product Hondendeken van HondenWereld

Nu zal je wel denken, dat is makkelijk je eigen product op 1 zetten, toch zit het zit anders. Het product wat hier op 1 stond was van erg goede kwaliteit maar een stuk duurder. Toen dachten wij dat moet goedkoper kunnen.

Doordat wij momenteel alleen dit product in ons assortiment hebben opgenomen kunnen wij dit heel groot inkopen. Hierdoor koop je dit zeer sterke hondendeken bij ons met de korting voor maar €32,95.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: hondenwereld2022

Daarnaast hebben wij dit product met onze eigen hond uitvoerig kunnen testen. Zo zijn wij er zeker van dat we een product verkopen van de allerbeste kwaliteit.

De verkoop gaat erg snel. Mocht het product uitverkopen proberen we zo snel mogelijk het product weer op voorraad te hebben.

Bekijk het product op onze losse webshop hier.

Hondendeken auto
Voordelen
Stevige kwaliteit
Makkelijke te bevestigen
Geschikt voor alle type auto’s
Bestand tegen water
Makkelijk schoon te maken
Nadelen
Redelijk groot
Beoordeel dit artikel
[Total: 136 Average: 4.9]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test