Honden knuffels

Honden knuffels
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Honden knuffels

Honden knuffels misschien het het belangrijkste speeltje dat ze hebben, tenminste als ik naar onze hond Aika kijk. Als we bezoek krijgen is het eerste wat ze doet een van haar favoriete speeltjes pakken en het laten zien aan het bezoek. Vandaar dit artikel de top 5 van Aika haar knuffels.

Zoek je een knuffelig hondenspeeltje dat niet snel kapot gaat als het in aanraking komt met tanden? Heb je te maken met een serieuze kauwer? Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met toppers die je hond iets geven om te apporteren, op te kauwen, en zelfs om mee te knuffelen (awww).

Bovendien kan het nooit kwaad iets fleurigers te zien dan slobberige kauwstaafjes en botten die door het huis verspreid liggen.

Beeztees Puppy Knuffel

Als puppy heeft Aika toch wel het meest geknuffeld met de knuffel van Beeztees. De knuffel is heel zacht en dun waardoor je hond makkelijk zijn kop erop kan leggen om te slapen. Vooral in de puppy tijd vinden sommige honden het fijn om een vaste knuffel bij zich te hebben. Hier kan de zachte puppy knuffel van Beeztees goed van pas komen.

Honden knuffels

Yap Pull My Leg Paard

Een erg leuke knuffel als je meer dan 1 hond hebt. Ze kunnen hiermee trek spelletjes doen. Deze knuffel is redelijk sterk waardoor die het lang vol kan houden. Echter heb je een hele sterke honden? Denk aan Alaska Malamute, Husky, Tibetaanse mastiff, Chow Chow, Pitbulls of een soort gelijk ras dan zal de knuffel moeite hebben heel te blijven.

Honden knuffels

Designed by Lotte Vido Vos

Een hele mooie knuffel. Dat was de reden waarom wij hem in eerste instantie hadden gekocht. De knuffel zag er leuk uit en voelde steving aan. En wat heeft deze knuffel zich bewezen! Tot nu toe ging deze knuffel het minst snel kapot. Dit is een wonder met Aika aangezien zei normaal na een aantal weken wel klaar is met haar nieuwe knuffel. De knuffel is nog steeds in huis maar wel iets meer gehavend dan toen ze hem kreeg.

Honden knuffels

Resploot Karetschildpad – Duurzaam Hondenspeelgoed

Dan onze favoriet de knuffel van Resploot, deze duurzame knuffels worden gemaakt van gerecycled plastic. Waar de reviews bij Bol.com niet top zijn, zijn wij er heel erg over te spreken. Zoals hierboven al benoemd sloopt Aika knuffels redelijk snel maar is dat bij deze knuffel niet gebeurt. Ze heeft de knuffel nu iets meer dan een half jaar en gaat nog goed mee.

De hondenspeelgoedreeks van Resploot bevat (ernstig) bedreigde land- en zeedieren van over de hele wereld. Hiermee willen ze een statement maken en meer aandacht hierop vestigen.

Honden knuffels
Aika met haar Resploot knuffel

Aika met haar Resploot knuffel

Omdat ook Aika het heel belangrijk vindt dat de knuffels duurzaam zijn hebben we hieronder de volledige lijst met verschillende knuffels gezet. Er zit vast een leuke knuffel bij voor jou viervoetige vriend! Vooral de speeltjes van Resploot zijn over het algemeen goedkoper bij PetsPlace! Check daar dus eerst voor de beste huidige prijs.

Beoordeel dit artikel
[Total: 50 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test