Beste hondencamera

Hondencamera
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

De hondencamera

Een hondencamera komt goed van pas als de mens niet aanwezig is. We hoeven niet langer te raden wat ze aan het doen zijn. Je kunt je hond vanaf je werk of waar je dag je ook brengt in de gaten houden met camera’s en monitors voor huisdieren.

Gemoedsrust is niet het enige voordeel. Een huisdieren camera kan je de hele dag door een opkikker van puppy liefde geven en helpen ze bezig te houden door speciale functies zoals microfoons, lasers, en traktatie-automaten. Bovendien kunnen ze inzicht geven in gedragingen zoals teveel slapen, blaffen en sloopgedrag.

Top 3 hondencameras

Beste optie: Furbo Hondencamera

De Furbo Hondencamera, zit aan het hogere eind van de markt en heeft veel mogelijkheden. De camera zelf heeft een 1080p HD resolutie, 4x zoom, nachtzicht, en een gezichtsveld van 160 graden. Met andere woorden, je moet dag en nacht kunnen kijken, met een helder beeld en een ruim zicht op de kamer, en je moet kunnen inzoomen voor meer duidelijkheid.

Maar het zijn de extra’s die de Furbo tot een bestseller hebben gemaakt. Behalve tweeweg-audio (zodat je tegen je hond kunt praten en zijn reactie kunt horen), heeft de Furbo een traktatiegooier die traktaties de lucht in schiet. Nog schattiger is dat de Furbo automatisch een stilstaande foto van je hond kan maken als hij in de camera kijkt, zodat je een overvloed aan honden selfies krijgt. Voor bezorgde hondenbezitters kan de Furbo waarschuwingen sturen (met instelbare gevoeligheid) als je hond blaft of actief wordt, en ook als er een persoon in de buurt komt. Het kan zijn dat je een extra bedrag moet betalen om deze functies te gebruiken.

Klanten die de Furbo recenseerden prezen de traktatiegooier van het apparaat, de blafwaarschuwingen, en het nachtzicht. Het enige nadeel van deze hondencamera is dat de app (vroeger) wat lastig te begrijpen was. Intussen is dit opgelost.

Voordelen
Zeer scherp beeld
Makkelijk in gebruik
Ook in de nacht goed beeld
De snoepjes gooier is een leuke toevoeging
De meldingen die hij kan geven zijn fijn
Nadelen
Heel prijzig voor een hondencamera
Hondencamera

All round keuze: Huisdiercamera van BS producten

De camera beschikt over een HD kwaliteit, hierdoor is het beeld goed te zien. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. Ook is deze camera voorzien van bewegings en geluidsdetectie. 

Voordelen
Voor deze prijs een prima hondencamera
Bewegings sensor
Geluidsdetectie
Makkelijk in gebruik
Nadelen
Merkt dat het een goedkope uitvoering is
Hondencamera

Budget optie: Mobiele App Dogmonitor

Wijzelf gebruiken deze app al sinds wij Aika hebben. Vooral tijdens de pupertijd was het fijn om te zien wat ze aan het doen was als wij wegwaren. Deze mobiele app is beschikbaar voor Android en IOS. Het enige nadeel van de app is dat je een reserve telefoon of een tablet nodig hebt die dient als camera. Wij gebruiken hiervoor altijd onze tablet en dit werkt goed. 

De app geeft signalen door als de hond geluid maakt. Je kan de trigger zelf instellen bijvoorbeeld alleen als je hond hard blaft krijg je een melding. Mocht je nog niet zeker weten of je een hondencamera fijn vindt is dit een goedkope manier om te testen.

Voordelen
Goedkope optie (€5,-)
Makkelijk in gebruik
Nadelen
Je hebt een reserve apparaat nodig
In het donker zie je niet veel omdat de meeste tablets/mobiele telefoon het slecht filmen

Conclussie

We hopen dat jij aan de hand van dit artikel een juiste keuze kan maken welke van deze opties het best passend is voor jou situatie.

Beoordeel dit artikel
[Total: 171 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test