Leuke Hondentaart

Hondentaart
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Hondentaart feestje

Elke hondenbezitter begrijpt hoe leuk het is een hondentaart te hebben voor de verjaardag of “adoptie-dag” van een pup. Als die speciale dag aanbreekt, is dat de ideale gelegenheid om je viervoetige beste vriend te eren en je dankbaarheid voor zijn gezelschap te uiten. En omdat geen verjaardagsfeest compleet is zonder taart, kun je voor de speciale dag van je pup een hond-vriendelijke hondentaart laten bezorgen, direct aan je deur.

Hondentaart
Hondentaart

Over Doggi

Doggi is een hondenbakkerij in Winschoten die handgemaakte taarten aanbiedt voor de speciale dag van je hond. Er zijn vier taartmaten om uit te kiezen (12cm, 14cm, 16cm en 22cm) en verschillende smaken (banaan, wortel en kip). Je kunt de kleuren van het glazuur en de boodschap die op je taart geschreven wordt persoonlijk maken. Elke taart wordt op bestelling gemaakt en afgeleverd op de gewenste datum met maximaal 1 werkdag vertraging. De verzendkosten zijn €4,95, en je kunt bij je bestelling extra artikelen toevoegen zoals een strik of een leuke feesthoed om het feest van je hond compleet te maken.

De prijzen voor de kleinste taarten beginnen bij €18.95. Alle taarten zijn gemaakt van hond-vriendelijke ingrediënten en kunnen 5 dagen bewaard worden in de koelast als je hond niet alles in één keer op krijgt.

De hondentaart ervaring door Aika

Doggi is een betaalbare online bakkerij met een groot aanbod aan mogelijkheden voor de verjaardagstaart van je hond. Daarnaast worden de taarten vers gemaakt van 100% natuurlijke producten.

Wij hebben de taart eerst in zijn geheel gegeven zodat ze kon kijken wat het was. Hierna hebben we er kleine stukjes van gesneden. En heeft ze lekker gegeten van haar taart.

Voordelen

  • De taarten zien er leuk uit
  • 100% natuurlijke producten
  • Betaalbaar
  • Te bestellen met naam en leeftijd van je hond wel zo leuk!

Nadelen

  • Verzendkosten zit niet inbegrepen in de prijs
Hondentaart 3

Extra’s

Nog meer inspiratie opdoen lees dan ons artikel met de 9 tips voor een leuke honden verjaardag.

Beoordeel dit artikel
[Total: 102 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test