Dierendag 2021

Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Inleiding

Dierendag 2021 is dit jaar op maandag 4 oktober

Dierendag, dé dag waarop je jouw huisdier laat zien hoeveel je van hem of haar houdt. Of je nu een hond hebt of dat je een kattenfanaat bent, dit is de dag waarop alle dierenliefhebbers hun huisdier echt even verwennen. Dierendag 2021 vindt plaats op maandag 4 oktober. Heb je nog niets in huis gehaald voor jouw huisdier dan is het handig om hier verandering in te brengen. Je wilt namelijk wel iets leuks kunnen geven aan je hond. Hieronder hebben we de leukste dingen op een rijtje gezet die jij zou kunnen kopen voor je hond.

Een lekkere hondensnack

Een van de dingen die je hond altijd wel zal lusten is een lekkere snack. Een hond krijgt vaak brokjes, afwisseling is dan ook wel lekker af en toe. Er zijn speciale hondensnacks die speciaal bedoeld zijn voor op Dierendag. Van een lekker koekje tot aan een stuk vlees voor je hond, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om voor te kiezen. Bekijk ook onze top 4 hondensnacks.

Een nieuwe bal

Welke hond heeft er nu niet een lievelingsbal? Het kopen van een nieuwe bal is dé aanwinst om te maken voor op dierendag in 2021. Het beste is om te kiezen voor de speciale hondenballen. Deze kan de hond namelijk niet zomaar kapot bijten. Hiermee hoef je je dan ook geen zorgen te maken over stukjes plastic die mogelijk in zijn maag terecht komen. Dit is onze lievelingsbal. Liever eens iets anders dan een bal? Kijk eens naar ons artikel over honden frisbee (klik hier).

Honden bal

Een heerlijk hondenkussen

Is jouw hond niet zo actief als de andere honden? Maak je geen zorgen, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een hondenkussen te kopen. Een hondenkussen geeft jouw hond de gelegenheid om echt even een eigen plekje op te zoeken. Deze speciale kussens zijn altijd te wassen. Mocht je hond een keer een ongelukje hebben gehad dan zal dit geen probleem meer hoeven te zijn.

Honden kussen

Een mooie voederbak

Hoewel je hond natuurlijk niet kan zien of zijn of haar voerbak mooi is kan jij dat wel. Geef je hond een mooie voerbak met wat lekkers erin. En je hebt een leuk cadeautje voor dierendag 2021.

Dierendag 2021

DNA test voor honden

Dit is een kadotje wat wellicht nog leuker voor de baasjes is als de hond zelf. Heb jij een honden kruising en ben je er altijd al benieuwd naar uit welke rassen jou hond bestaat? Kijk dan eens naar de Embark dna test. Met deze test krijg je een gezondheidsuitslag van jou hond en een stamboom. Lees voor de volledige uitleg ons artikel over DNA testen.

Voor dierendag is er een korting van $30 met de code: FALL30

Embark DNA test

GPS tracker voor honden

Heeft jou hond de gewoonte om ervan door te gaan als hij los mag? Wellicht geeft het je meer rust als hij rond rend met een GPS tracker voor honden. Een win, win situatie! Jou hond kan en mag vaker los en jij hebt minder stres.

En nog zoveel meer

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen die je kunt kopen voor jouw hond. Het gaat erom dat je jouw huisdier laat zien hoeveel je van hem houdt. Door deze dag goed te vieren zal je zelf ook weer herinnerd worden aan alle leuke momenten die jullie samen hebben gehad. Af en toe kan je wel iets terugdoen voor je hond toch?

Beoordeel dit artikel
[Total: 173 Average: 4.8]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test