Hondentaart

Hondentaart

Hondentaart feestje

Elke hondenbezitter begrijpt hoe leuk het is een hondentaart te hebben voor de verjaardag of “adoptie-dag” van een pup. Als die speciale dag aanbreekt, is dat de ideale gelegenheid om je viervoetige beste vriend te eren en je dankbaarheid voor zijn gezelschap te uiten. En omdat geen verjaardagsfeest compleet is zonder taart, kun je voor de speciale dag van je pup een hond-vriendelijke hondentaart laten bezorgen, direct aan je deur.

Hondentaart
Hondentaart

Over Doggi

Doggi is een hondenbakkerij in Winschoten die handgemaakte taarten aanbiedt voor de speciale dag van je hond. Er zijn vier taartmaten om uit te kiezen (12cm, 14cm, 16cm en 22cm) en verschillende smaken (banaan, wortel en kip). Je kunt de kleuren van het glazuur en de boodschap die op je taart geschreven wordt persoonlijk maken. Elke taart wordt op bestelling gemaakt en afgeleverd op de gewenste datum met maximaal 1 werkdag vertraging. De verzendkosten zijn €4,95, en je kunt bij je bestelling extra artikelen toevoegen zoals een strik of een leuke feesthoed om het feest van je hond compleet te maken.

De prijzen voor de kleinste taarten beginnen bij €18.95. Alle taarten zijn gemaakt van hond-vriendelijke ingrediënten en kunnen 5 dagen bewaard worden in de koelast als je hond niet alles in één keer op krijgt.

x
Hondentaart video

De hondentaart ervaring door Aika

Doggi is een betaalbare online bakkerij met een groot aanbod aan mogelijkheden voor de verjaardagstaart van je hond. Daarnaast worden de taarten vers gemaakt van 100% natuurlijke producten.

Wij hebben de taart eerst in zijn geheel gegeven zodat ze kon kijken wat het was. Hierna hebben we er kleine stukjes van gesneden. En heeft ze lekker gegeten van haar taart.

Voordelen

  • De taarten zien er leuk uit
  • 100% natuurlijke producten
  • Betaalbaar
  • Te bestellen met naam en leeftijd van je hond wel zo leuk!

Nadelen

  • Verzendkosten zit niet inbegrepen in de prijs
Hondentaart 3
Beoordeel dit artikel
[Total: 101 Average: 5]
Select 2021Select 2021

Wat andere lezen