4 lekkerste hondensnacks

Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Inleiding

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks zijn er niet alleen als tussendoortje maar worden ook vaak gegeven als onderdeel van de training. Ben jij op zoek naar de hondensnack waar jou hond helemaal dol op zal zijn? Dan hebben wij Aika haar top 4 voor jou op een rijtje gezet.

Honden snack top 5

De absolute nr.1 hondensnack

De hondensnacks van Boxby zijn de grote favoriet van Aika. Hier doet ze echt alles voor, daarnaast is het voordeel van deze snoepjes dat ze een laag vet gehalte hebben. Boxby heeft veel verschillende maten en soorten hondensnacks. Maar als Aika zelf zou mogen kiezen koos ze altijd voor de sushi variant.

Honden snoepjes

De nr. 2 hondensnack

Op nummer twee staan de Dentastix. Aika is hier dol op en ze zijn ook nog eens goed voor het gebit van de hond. Wanneer je hond vaak Dentastix krijgt houd de website van PetsPlace goed in de gaten. Hier zijn geregeld aanbiedingen voor.

Honden snack

De nr. 3 hondensnack

Op nummer drie staat een bot. Het voordeel van een bot is dat ze er vaak wat langer mee doen. Ook is het kauwen op een bot goed voor het gebit. Het nadeel van een bot kan zijn dat er wat minder smaak aan zit en ze het wat sneller links laten liggen en op een later moment er weer aan beginnen.

Honden bot

De nr. 4

Gebitsproblemen komen bij honden veel voor. Het is belangrijk dat je hond zijn tanden schoon houdt. Met Original Antlers van Farm Food kan je problemen aan het gebit grotendeels voorkomen. De geweien bestaan uit 100% edelhertengewei, zonder toevoegingen. De Antlers zijn duurzame kauwkluiven die ideaal zijn voor sterke schrapers. Een echte uitdaging voor iedere hond.

Niet geschikt voor puppy’s, senioren, kleinere honden. Lees daarnaast goed de uitleg op Petsplace om te kijken of dit iets is voor jou hond.

Hertengewei

En nog zoveel meer

Er zijn natuurlijk nog veel meer lekkere hondensnacks. Weet jij waarom hondensnacks goed zijn voor honden?

Beoordeel dit artikel
[Total: 0 Average: 0]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test