Honden verjaardag

Honden verjaardag
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Wat is behendigheid met je hond?

Je hond overlaadt je gezin met onvoorwaardelijke liefde, genegenheid en loyaliteit, dus geef je favoriete dier iets terug met door honden goedgekeurde desserts en cadeautjes op een speciale honden verjaardag. Lees verder om de verjaardag van je hond gedenkwaardig te maken op een paar gemakkelijke-en schattige-manieren.

1. Kies het perfecte cadeautje

Laten we eerlijk zijn: onze honden worden elke dag verwend, maar hun verjaardagen zijn in feite een goede reden voor wat serieuze hondenverwennerij! Of je hond nu de voorkeur geeft aan tennisballen, Kongs of zachter, zelfgemaakt speelgoed, er is geen betere reden dan je verjaardag om naar het speelgoed gangpad in je dierenwinkel te gaan.

Nog een leuk (en grappig schattig) idee: zet je pup in een kamer met een emmer helemaal vol met tennisballen en kijk hoe de opwinding losbarst. Heb je geen inspiratie? Kijk in onze top 11 leukste hondenspeeltjes van 2021!

2. Versieren!!

Je hebt je vrienden en familie geholpen met het versieren van een miljoen verjaardagsfeestjes, dus is het niet meer dan terecht dat je ook de verjaardag van je dierbare viervoeter versiert.

Ballonnen en slingers zijn natuurlijk de standaard versiering voor verjaardagsfeestjes, maar er zijn ook veel manieren om het met een hondenthema te doen. Gooi hondvriendelijke confetti op alle tafels, en – als je wat handiger bent – maak een bord met een drank- en een snackmenu.

3. Honden cupcakes!

Geloof het of niet, maar veel hondvriendelijke verjaardagstaarten zijn ook mensvriendelijk. Alles wat je nodig hebt zijn wat alledaagse kookingrediënten, zoals volkoren meel, baksoda, eieren en appelmoes of babyvoeding, om een heerlijke hondentaart te maken. Meng er geraspte groenten zoals wortels door voor een voedingsstoffenboost en top af met roomkaas of gemengde bananen.

Heb je geen zin om uit de kookspullen te breken? Geen enkele hond heeft ooit pindakaas afgewezen in combinatie met zijn favoriete lekkernijen.

4. Honden ijsjes

Hoewel echt ijs niet geweldig is voor het maag-darmkanaal van je hond, is het gemakkelijk om thuis wat honden ijs te maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in je voorraadkast hebt. Meng bananen met gewone yoghurt, en vries dan een nacht in om het gewenste effect te krijgen. Je kunt ook poppy ice pops maken met één basisingrediënt: kippen- of runderbouillon. Giet het gewoon in een vorm en vries in.

5. Verkleding

Er is letterlijk niets schattigers in de wereld dan een feestmuts van een puppy. Hij is super-gemakkelijk zelf te maken door een niet-giftige soort papier, poster, of schuimpapier in een kegelvorm te plakken. Versier dan met een permanente stift, pompons, bekers, of andere items die je puppy of volwassen hond een extra feestelijk gevoel geven.

Wat als je hond niet langer dan 20 seconden een feestmuts draagt? Maak een bandanamet wat leuke stof en stoflijm.

6. Niemand viert zijn verjaardag alleen, nodig al zijn vriendjes uit!

Wat is een puppy party zonder de hele vrienden groep van je hond? Nodig de vriendjes uit voor een dag van rennen, hapjes en snuffelen om de geboorte van je harige gezinslid te vieren.

Zet veel water klaar, en als de andere huisdierouders dat goed vinden, ook wat hapjes voor de gasten. Hondenvoer, in plakjes gesneden bevroren bananen, baby worteltjes en sperziebonen zijn allemaal gezonde snacks die gemakkelijk door honden te pakken en op te eten zijn. *Let er wel op dat het goed gaat met gedeeld eten.

Zorg ervoor dat je je hond en zijn gasten goed in de gaten houdt terwijl ze spelen. Zelfs de beste hondenmaatjes kunnen soms misverstanden hebben.

7. Photo Booth

Sla je slag! Maak je eigen fotohokje achtergrond, pak wat leuke items (die je viervoetige gasten meer dan een seconde op willen houden) en ga ‘shinen!

8. Samen spelletjes spelen

Het leukste van deze hondvriendelijke gezelschapsspelletjes is dat het eigenlijk basistrainingstechnieken zijn, vermomd als plezier! Zorg dat je veel speelgoed (en lekkers) hebt voor spelletjes als verstoppertje en apport, waarmee honden commando’s als “zit”, “blijf”, “kom” en “apport” kunnen oefenen.

9. Hondentaart

Wat is er nou leuker dan een leuke hondentaart, deze taarten worden speciaal voor honden gemaakt met hond vriendelijke producten. 

Conclusie

We hopen dat we jou genoeg inspiratie hebben gegeven om je hond een onvergetelijke dag te bezorgen! Hang de slingers op, speel spelletjes en nodig de viervoetige vriendjes uit. Dan wordt het een dag om nooit te vergeten!

Beoordeel dit artikel
[Total: 70 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test