Honden loopplank

Honden loopplank
Hondenauto deken advertentie

Inhoudsopgave

Honden loopplank

Honden loopplanken zijn een must-have item als je je hond bij je avonturen wilt betrekken en tegelijk voor hun veiligheid wilt zorgen.

Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, geven wij onze mening over wat wij een fijne loopplank vinden. We hadden zoals gewoonlijk een top 5 lijst willen maken over verschillende honden loopplanken. Maar na het testen van verschillende planken is er eigenlijk maar één merk wat wij fijn vinden in gebruik. De honden loopplank waar onze voorkeur naar uitgaat is die van Trixie.

Waarom wij specifiek kiezen voor de Trixie Loopplank beschrijven wij hieronder.

Mijn ervaring

Na het testen van verschillende honden loopplanken hebben wij een aantal factoren die wij belangrijk vinden.

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Kwaliteit
  • Betaalbaar
  • Grip voor de hond
  • Opbergbaar

Met al deze factoren kwamen wij uit bij de Trixie Loopplank (2 delen) en de Trixie Loopplank (3 delen). 

Trixie honden loopplank 2 delig

Dit is onze grootste favoriet. Wij hebben deze honden loopplank getest afgelopen zomer toen wij op vakantie gingen naar Duitsland. De loopplank is getest met onze hond Aika (35 kg). Aika loopt er zonder stres overheen door de goede grip op de plank. Hierdoor vinden honden het vaak minder eng om overheen te lopen.

Het enige nadeel van deze honden loopplank is dat die redelijk groot is. Bij ons past die redelijk makkelijk bij de stoelen maar dat zal niet bij iedere auto zijn.

Honden loopplank
Voordelen
Goede kwaliteit
Makkelijke in gebruik
Geschikt voor alle type auto’s
Goede anti slip laag
Nadelen
Redelijk groot

Trixie honden loopplank 3 delig

Als 2e optie gaat onze voorkeur uit naar de 3 delige honden loopplank van Trixie. Het voordeel van deze loopplank vergeleken met de 2 delige variant is dat deze iets kleiner is. Hierdoor is hij wat makkelijker op te bergen. Verder is ook deze plank van hele goede kwaliteit, fijne anti slip laag en is hij wat lighter dan de 2 delige variant (scheelt 1.5 kg)

Het nadeel van deze honden loopplank is dat deze ook vrij groot is. Ook zit er in het midden een spleet wat onhandig kan zijn voor kleine hondjes.

Honden loopplank
Voordelen
Makkelijk in gebruik
Past in iedere auto
Stevig
Fijne anti slip laag
Nadelen
Spleet in het midden van de plank
Beoordeel dit artikel
[Total: 74 Average: 5]
Hondenauto deken advertentie
Daan Driessen

Daan Driessen

Auteur

Ik ben heel mijn leven al dol geweest op dieren met honden en katten als favoriet. Sinds 2015 is Aika (kruising Akita inu & Alaska Malamute) bij onze familie gekomen. Toen wij Aika kregen kwam ik er al snel achter dat ik veel juiste informatie miste op het internet en er veel tegenstrijdige berichten waren. Met Honden Wereld wil ik hier een verandering inbrengen. Lees jij een artikel waarvan je denkt, dit kan beter. Stuur een mailtje! Ik ben niet perfect en probeer het beste te doen voor de dieren.

Wat andere lezen

Beste Producten in 2023

autodeken hond

2. Beste honden DNA test

Onderzoek uit welke rassen jou hond bestaat. Ook test een DNA test op meer dan 200+ gezondheidsrisico’s.

Aikly Webdesign
Hondenauto deken advertentie
Hondenrassen DNA test